Tørre vitser for barn

Barnas Vitser – Vitser og Gåter

Barnas Vitser | Vitser og Gåter

Barn og spesielt førskolebarn liker å le og begynner å forstå hva vitser er og hvordan de fungerer. Disse vitsene er familievennlige.

25 ekstremt tørre vitser – Vitser og Gåter

25 ekstremt tørre vitser | Vitser og Gåter

Her snakker vi Sahara-tørre vitser. Sett det godt til rette og ha et glass vann tilgjengelig for her kommer det 25 ekstremt tørre vitser. Enjoy le Humor.

15 morsomme og sykt tørre vitser – Vitser og Gåter

15 morsomme og sykt tørre vitser | Vitser og Gåter

Jeg forstår hvordan batterier føler seg – fordi jeg også blir sjelden inkludert i ting. Denne og 14 andre morsomme og sykt tørre vitser finner du her.

Et knippe korte tørre vitser – Vitser og Gåter

Et knippe korte tørre vitser | Vitser og Gåter

Her har du et knippe korte tørre vitser. De er ikke så tørre som Sahara, men det er ikke veldig langt unna. Vi legger også med noen “Hvorfor kan ikke jeg..”

Vitser for små barn – Morsomme vitser som får barn til å le!

Vitser for små barn – Morsomme vitser som får barn til å le! | 2021

Leter du etter vitser for små barn? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden gir vi deg mange vitser for små barn som garantert får frem latteren.

1-2-3 Pappavitser fra “Litt på kanten” sinnsykt tørre vitser

Pappavitser – Tørre vitser. Pappavitser hjuletre juletre tørr vits. Podcasten fikk flere spørsmål om vi hadde en liste med pappavitser …

Pappavitser i høyeste klasse. Pappavitsene på denne siden er av de tørreste vi klarte å finne. Her er det bare å finne frem noe fuktighet å ha i seg!

VITSER OG GÅTER – Minbarnehage.no

Det var en gang en mann som kom inn i en dyrebutikk, og så sa han: ”Jeg vil gjerne ha en skål som hunden min kan drikke vann av.” ”Skal det stå HUND på den?

Tørre vitser | Det tørreste av det tørre, bare tørre vitser!

gåter vitser humor tallmoro · Blondine vitser · Svenskevitser · Grove vitser · Nordlendingvitser · Trøndervitser · “Alle barna”-vitser · Diverse vitser · Groviser …

Her finner du et godt utvalg tørre vitser.

Alle barna-vitser – Nettavisen

Alle barna-vitser

11. okt. 2004 — Alle barna-vitser … – Alle barna brukte kondom unntatt Henning, han brukte presenning. – Alle barna kom ut fra kinoen unntatt Tord, han var …

Alle barna et eller annet, unntatt….

Vitser for barn Arkiver – Vitser.no

25. jun. 2020 — Kategori: Vitser for barn. De aller enkleste – og snilleste – vitsene 🙂 … Tørre vitser, Vitser for barn, Vitser om sport …

Keywords: tørre vitser for barn