Thomas numme barn

Thomas Numme – Wikipedia

Thomas Numme – Wikipedia

Thomas Numme vokste opp i Sandefjord i 1970- og 1980-årene og bor sammen med kona Annette Walther Numme og deres tre barn i Oslo.

Familien er det største jeg har oppnådd – Her og Nå – Klikk

17. apr. 2015 — THOMAS NUMME ER STOLT AV KONE OG BARN. Familien er det største jeg har oppnådd. Thomas Numme legger ned mye tid og arbeid i karrieren.

Thomas Numme om tida etter «Senkveld»: – Jeg har fått meg …

Thomas Numme om tida etter «Senkveld»: – Jeg har fått meg en hobby for første gang

20. jan. 2019 — Sammen med kona Annette Walther Numme (47), har han de tre barna Magnus (16), Edvard (19) og Sofie Numme (13). – Jeg er jo mye mer hjemme nå, så …

Thomas Numme angrer ikke på at han forlot «Senkveld»-suksessen. Nå nyter han livet mer enn noen gang før.

Thomas Numme deler rørende bilde av sønnen sin: “Stolt…”

23. nov. 2022 — Thomas Numme og hans kone Annette Walther Numme har barn, og det var deres mellomste, Magnus, som nå har nådd denne store milepælen.

Thomas Numme deler rørende bilde av sønnen sin: “Stolt…”.

Thomas Numme og kona kom med avsløring på «Senkveld

Thomas Numme, Kjendis | Thomas Numme og kona kom med avsløring på «Senkveld»: Skal lage nytt program sammen

5. des. 2019 — Numme, som er sønn av det kjente Dizzie Tunes-medlemmet Yngvar, har også en bakgrunn fra barne-TV-programmene «Videosirkus» og «Nå er det Nå».

Thomas Numme gjør comeback på TV-skjermen med sin egen kone, Annette Walther Numme. Torsdag kom nyheten om at de skal slippe et nytt program sammen, «Casa Numme».

Thomas og Annette Numme: – Vi er begge litt gæmliser – KK

Thomas og Annette Numme: – Vi er begge litt gæmliser

26. feb. 2020 — Annette Walther Numme (48) og Thomas Numme (49). Programledere. Er gift og har tre barn sammen. Bor på Nordstrand i Oslo.

Annette og Thomas er stolte over at de fortsatt holder sammen på tross av at han i mange år knapt var hjemme.

Thomas Numme om tiden etter «Senkveld»: – Jeg har fått meg …

Thomas Numme om tiden etter «Senkveld»: – Jeg har fått meg en hobby for første gang

20. jan. 2019 — Thomas Numme angrer ikke på at han forlot «Senkveld»-suksessen. … Sammen med kona Annette Walther Numme (47), har han de tre barna Magnus …

Thomas Numme angrer ikke på at han forlot «Senkveld»-suksessen. Nå nyter han livet mer enn noen gang før.

Thomas Numme får ny partner: Jobber med kona – VG

5. des. 2019 — Jeg har vært mye borte fra familien, mens hun har hatt kontroll på sin egen jobb, hus og barn. Nå er vi i en fase hvor ungene har blitt større, …

Da Thomas Numme takket for seg i «Senkveld», tenkte han det ble en stund til han skulle på TV-skjermen igjen. Nå gjør han comeback sammen med kona Annette Walther.

Kona til Thomas Numme med pinlig avsløring på Senkveld

11. des. 2019 — Thomas Numme og Harald Rønneberg synes at nok fikk være nok etter 15 år … Sammen med kona Annette Walther Numme (47), har han tre barn.

Du kan se et innslag nedenfor hvor Annette avslører en litt pikant avsløring om hvordan jobben til Thomas gikk ut over forholdet deres…

Thomas Numme – Unionpedia

Thomas Numme (født 28. februar 1970 i Sandefjord) er en norsk journalist og musiker, … og bor sammen med kona Annette Walther Numme og deres tre barn i Oslo.

Thomas Numme (født 28. februar 1970 i Sandefjord) er en norsk journalist og musiker, som fra 2003 til 2018 var programleder for Senkveld med Thomas og Harald. Thomas Numme vokste opp i Sandefjord i 1970- og 1980-årene og bor sammen med kona Annette Walther Numme og deres tre barn i Oslo. 52 relasjoner.

Keywords: thomas numme barn