Stor Disney-fest

En stor del av nettbutikkene tilbyr nå noen ganger ulike leveringsmodeller. Nå er det vanligste å få det levert til en pakkebutikk, for på den måten kan du enkelt hente dine nye varer når det passer deg best. Fraktalternativet er ganske enkelt, og ofte det lettest kjøpte fraktalternativet.

Tross alt er leveringsperioden ekstremt viktig hvis du trenger å bruke produktene nå og da, så det er virkelig på sin plass å dobbeltsjekke den beregnede leveringstiden for det aktuelle produktet.

Mange nettbutikker lover levering neste dag på mange av butikkens varer, men som imidlertid krever at bestillingen legges inn før en viss tid, slik at de sannsynligvis kan få varene sendt før kl. emballasjepersonalet tar med hjem.

Noen nettbutikker lover gratis levering, men noen ganger krever dette at du handler for en fast pris. Som et alternativ må du velge den billigste typen levering, som typisk – hvis du bor i nærheten av Esbjerg, Korsør eller Assens – vil være å få transportøren til å kjøre produktene dine til et hentepunkt.

I stor grad uproblematisk for kjøpere å vurdere prisnivået

Det er veldig enkelt for kjøpere å finne de beste prisene hos flere nettbutikker og derfor kunne de aller fleste nettbutikker ikke unngå å redusere salgsprisen på en rekke av deres varer – for jenter og gutter, og samtidig for damer og herrer – ganske mye, og til og med noen ganger garantere levering uten kostnad.

Men det kan likevel være lønnsomt å studere noen forskjellige nettbutikker etter salg før du bestiller, så du er på den sikre siden av å få den rimeligste prisen.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller betalinger med mobiltelefonen. Som en annen løsning kan du benytte deg av et avbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, forutsatt at du heller betaler ned beløpet over flere uker.

Se nærmere på om nettselskapet er medlem av e-merkeordningen

Før noen bestiller fra en nettforhandler må de gjennomgå e-butikkens vilkår og forhold fra tid til annen, men vanligvis et tidkrevende prosjekt.

Et annet alternativ kan kanskje være å sjekke om e-butikken er godkjent av e-merket, siden det lenge har vært en indikator på at nettbutikken holder seg til de danske reglene, i tillegg til at e-virksomheten undersøkes fortløpende av fagfolk som behersker reglene på området. Det er en god mulighet til å få hjelp når du støter på problemer med din bestilling.

Videre anbefales det at kjøper er klar over de elementære forholdene som påvirker bestillingen, for eksempel hvilken returpolicy nettselskapet lover. I denne sammenheng er det også avgjørende at du fortsatt beholder bestillingsmailen din, slik at du til enhver tid kan dokumentere kjøpet, uansett om du er ute etter produkter til gutt eller jente.

Muligheten til å levere er selvfølgelig veldig viktig

Trustpilot tilbyr faktisk gode løsninger for å rote gjennom et lengre utvalg av nåværende brukeranmeldelser, og på grunn av dette er det fornuftig at du tar en titt på nettforhandlerens vurderinger før du bestiller.

Facebook fører også til de facto pålitelige løsninger for å få innsikt i nettbutikkens kundefokus. I tillegg til det ser vi faktisk nettselskaper hvor det er mulig å danne seg en kritikk av kjøpsopplevelsen, som like gjerne skal brukes til å ta stilling til kundetilfredshet.

Fakta om tilbud og nettbutikker vedlikeholdes ofte, men vi kan ikke garantere mot justeringer som gjøres etter at vi sist oppdaterte den viste informasjonen.