Staffeli barn

Staffeli & malerkit til barn – Panduro

Staffeli & malerkit til barn

Denne hobbyartikkelen er uegnet til barn under 3 år. Småbarn kan godt være med til kreative aktiviteter og det har både finmotorikken, kreativiteten og …

Staffeli & malerkit, et perfekt sett for å vekke skapergleden hos barn som vil gå et steg videre fra vannfarger! En glimrende gave til et kreativt barn med en liten kunstner i magen. Fra 6 år. Inneholder 1 staffeli (maks. dukhøyde 36 cm, dybde 28 mm), 3 lerreter à 30×20 cm med en dybde på 3 mm samt en blokk à 21×30 cm med 15 syrefrie ark med 230 grams vekt. 12 akrylfarger à 12 ml (Titanium white, Lemon yellow, Yellow ochre, Orange yellow, Vermilion, Sap green, Emerald green, Phthalo, Ultramarine blue, Cobalt blue, Burnt umber, Black), 3 pensler (1 rund og 2 brede) samt en plastpalett som er 23×17 cm stor.

Hape Alt-i-1 staffeli i tre – med tavle, whiteboard og papirrull

Hape Alt-i-1 staffeli i tre – med tavle, whiteboard og papirrull 5828

2-sidig staffeli med en side krittavle og en side. … Robust dobbeltsidig staffeli med oppbevaringshyller. … Arbeidsplass for tre kreative barn.

Male, skrive eller tegne med kritt? Alt dette kan du gjøre med dette staffeliet i tre fra Hape. Staffeliets høyde kan justeres og det to-sidige stativet har plass til det du trenger av utstyr. Barn kan øve seg på bokstavene, og male flotte malerier.

Staffelier | Handle hos Clas Ohlson

Staffeli & malerkit, et perfekt sett for å vekke skapergleden hos barn som vil gå et steg videre fra vannfarger! En glimrende gave til et kreativt barn med …

Kjøp Staffelier hos Clas Ohlson på nett eller i en av våre butikker

Staffeli, sammenleggbart inkl. Pute – Lekeakademiet

Staffeli til to barn – sammenleggbart Kjøp på nettet her.

Her kan det stå ett barn på begge sider, slik at de kan male eller tegne sammen. Kjøp kreativt utstyr til barn på Lekeakademiet her.

Staffelier & tilbehør – Lekolar Norge

Drømmerommet for små malere – IKEA

VITVAL loftseng med bordplate har unike detaljer som myke former, støttesider i tekstil og et skrivebord med praktisk oppbevaringstavle. Legg til flere oppbevaringsmuligheter med tilbehør fra SKÅDIS og MÖJLIGHET. Besøk oss på nettet eller på varehuset for å finne ut mer.

Staffeli & malerkit til barn på Hobbydilla

Hobbybutikk sentralt i Horten. Vi har et stort utvalg av hobbyartikler! Kom og ta en titt!

Staffeli Barn Test Hvem stikker av med seieren?

Staffeli Barn Test 🧪 Hvem stikker av med seieren?

Ser du etter BEST i test Staffeli Barn? 🧪 Vår dyptgående guide inneholder våre favoritter som kan kjøpes på nett av Staffeli Barn. Se dem her

Tegnebord & Tegnetavler | Alt barna trenger til tegning

Tegnebord & Tegnetavler | Alt barna trenger til tegning | Jollyroom

Her finner du praktiske tegnebord og tegnetavler til barn. Klikk inn for å se vårt store utvalg av staffelier, magnettavler, projektorbord med mer.

Keywords: staffeli barn