Lisa aisato familie

Lisa Aisato – Wikipedia

21. jul. 2021 — Lisa Aisato vokste opp på Kolbotn, sammen med søsteren Haddy, i dag kjent fra TV. Moren var fra en arbeiderklassefamilie og de eneste bøkene …

Lisa Aisato – – Jeg får aldri tilbake somrene barna løp i … – KK

Lisa Aisato – – Jeg får aldri tilbake somrene barna løp i hagen, og jeg satt inne og jobbet

Lisa Aisato illustratør, forfatter og billedkunstner.

For Lisa Aisato har suksessen kostet. Og det er det mest dyrebare hun har ofret.

Lisa Aisato

23. nov. 2021 — Lisa Aisato er en norsk-gambisk illustratør, billedkunstner og … illustrasjoner til familieterapeuten Jesper Juuls lørdagsspalte i …

Lisa Aisato illustratør, forfatter og billedkunstner

Lisa Aisato – Store norske leksikon

Lisa Aisato – Store norske leksikon

21. feb. 2020 — Blir som oftest bare kalt Lisa Aisato og er en av Norges mest populære illustratører, billedbokforfattere og billedkunstnere.

Lisa Aisato er en norsk-gambisk illustratør, billedkunstner og bildebokforfatter. Hun er kjent for sine lekne, følsomme illustrasjoner i bildebøker og i magasiner. Aisato har illustrert både egne bøker og bøker av blant andre Maja Lunde, Linn Skåber, søsteren Haddy Njie og Tor Åge Bringsværd.Lisa Aisato er utdannet ved Einar Granum Kunstskole (2000–2001) og ved Strykejernet Kunstskole (2002–2004).

Lisa Aisato: – Det er en del av livet å ikke være lykkelig hele …

Lisa Aisato: – Det er en del av livet å ikke være lykkelig hele tiden | Tara.no

6. jun. 2015 — Lisa Aisato N’jie Solberg ville bli illustratør. … flyttet til Kråkerøy for fem år siden for å etablere seg i nærheten av hans familie.

Suksess har ikke nødvendigvis en parallellkurve med følelsen av lykke. Av og til har Lisa Aisato dårlige dager, men synes ikke sånt bør sykeliggjøres.

Lisas streker – Dagsavisen

Lisas streker – Dagsavisen

13. jun. 2021 — Lisa Aisato. illustratør, forfatter og billedkunstner. Skjærhalden. På Skjærhalden, så langt ut du kommer med bil på Hvaler, har Lisa Aisato …

Lisa Aisato N’jie Solberg ville bli illustratør. Nå hylles hun som forfatter. Møt den motvillige kunstneren i portrettet.

Tegneren Lisa Aisato: Hjertet i hånden – Dagsavisen

Tegneren Lisa Aisato: Hjertet i hånden – Dagsavisen

9. nov. 2019 — De fremkalte bildene havnet foran ansatte som Lisa Aisato Njie … Ifølge historien som senere er blitt et slags sagn i hans familie, …

Hun fanger øyeblikket du aldri ser, og gir det liv med tegning, form og farge i bøker som er salgssuksesser over hele verden. Likevel vil ikke Lisa Aisato si at hun har lykkes.

Lisa Aisato: – Jeg tenkte: «Jeg skal faen meg vise dem»

Hun gikk to kunstskoler, uten hell. Det var en fuktig bytur som sparket i gang karrieren til en av Norges mest populære illustratører.

Lisa Aisato – Hva Skjer i Fredrikstad

Hva Skjer i Fredrikstad — Lisa Aisato

Illustratør, forfatter og billedkunstner, født i 1981. Har gitt ut flere barnebøker og illustrerer for Cappelen Damm, Gyldendal og Dagbladet Magasinet m.fl. Lisa Aisato er kanskje mest kjent for billedbøkene “Odd er et egg” og “En fisk til Luna”, samt serien om trollet Tambar sammen med Tor Åge Bringsværd. Hun har også hatt illustrasjoner i Dagbladets lørdagsmagasin. Snøsøsteren.

Keywords: lisa aisato familie