Kuldekrem til barn

Kuldekrem til baby og barn – Vitusapotek

Kuldekrem til baby og barn | Vitusapotek

Kuldekrem er en ekstra fet krem med kun små mengder eller ingen innhold av vann, som beskytter huden mot kulde. En kuldekrem legger seg som et beskyttende lag …

Kuldekrem er en ekstra fet krem som gir god beskyttelse til huden mot kulde. Finn kuldekrem til baby og barn i det store utvalget til Vitusapotek.

Kuldekrem og tørr vinterhud – Vitusapotek

Kuldekrem og tørr vinterhud | Vitusapotek

Kuldekrem gir ingen beskyttelse mot selve kulden eller mot frostskader. Hvis kuldekremen skal brukes på en baby eller på et barn, skal barnet ikke være lenger …

Kuldekrem gir ikke beskyttelse mot selve kulden eller mot frostskader, men reduserer fuktighetstap fra huden og forhindrer tørr ansikthud.

Hva beskytter huden best i vinterkulda? – Apotek 1

Apotek 1

En kuldekrem hjelper huden med å holde på fuktighet når det er kaldt. Når den smøres på legger den seg som en hinne over huden, og hindrer at fukten …

Kuldekrem for barn frarådes: – Kan gjøre vondt verre – Klikk

Hva skal du smøre barnet ditt med når dere skal ut? En kuldekrem hjelper huden med å holde på fuktigheten når det er kaldt ute. Kuldekremen vil legge seg …

Barnet ditt trenger ikke kuldekrem – Babyverden

Barnet ditt trenger ikke kuldekrem | Sesongartikler | Babyverden.no

Kuldekrem. ​Barn med tørr hud kan gjerne bruke en vannfri salve eller en krem med høyt fettinnhold i ansiktet når de skal være ute i kulde.

– At barnet bør bruke kuldekrem uten vann i er bare en myte. Og faktisk kan det være mer skadelig enn en krem som inneholder vann, sier lege Kari Løvendahl Mogstad.

Kuldekrem- nei takk! | LHL Astma og allergi

Tørr, kald luft og temperaturendringer mellom inne- og uteklima gjør at huden tørker lettere ut i vintermånedene. Samtidig er nordisk hud spesielt utsatt i møte med de første solstrålene. Slik bevarer du hudens fuktighet gjennom vinteren!

Kuldekrem – Farmasiet.no

Når kulden virkelig setter inn er det viktig å ta ekstra godt vare på huden. Vintervær og minusgrader fører til økt fordamping av hudens naturlige fuktighet.

Tørr hud hos barn – Helsenorge

Barnehud kan bli tørr når den utsettes for hyppig vasking, kulde og tørr luft. Tørr hud er ikke en sykdom, men en tilstand som kan være plagsom. Skånsom vask og bruk av fettrik fuktighetskrem kan lindre plager med tørr hud.

Bruke kuldekrem på barn eller ikke?

– Det viktigste er at du ikke smører barnet rett før det går ut.

Keywords: kuldekrem til barn