Kino barn oslo

Kinoprogram Oslo | NFkino

Her ser du kinoprogram for Oslo kino! Billetter kan kjøpes via hjemmesiden eller vår nye NFkino-app. Hold av de beste setene i dag! Her finner du dagens …

Her ser du kinoprogram for Oslo kino! Billetter kan kjøpes via hjemmesiden eller vår nye NFkino-app. Hold av de beste setene i dag! Her finner du dagens kinoprogram, filmomtaler, trailere og mye mer. Spar penger med Kinopluss. Film er best på Kino.

Oslo – NFkino

NFkino

Når du skal ta med barn som er yngre enn aldersgrensen på kino: Barn og unge er ulike. Derfor skal du ta hensyn til barnets modenhet og tålegrense når du velger …

Her finner du info om de nyeste filmene, kommende filmer, trailere, gavekort, åpningstider og mye mer. Spar penger med Kinopluss.

Saga | NFkino

Saga ble åpnet i 1934 og er Oslos barne- og familiekino nr. 1 og er plassert midt i Oslo sentrum. Hver fredag og lørdag holdes det åpent for nattkino, …

Saga ble åpnet i 1934 og er Oslos barne- og familiekino nr. 1 og er plassert midt i Oslo sentrum. Hver fredag og lørdag holdes det åpent for nattkino, og én lør

Kinobilletter og program – Filmweb

Her finner du kinoprogrammet og billettkjøp til din kino, samt informasjon om aldersgrense, sjanger, trailer og fakta om filmen.

Kino i Oslo – VisitOSLO

Mange av kinoene i Oslo driftes av Nordisk Film Kino, som har syv kinoer med til sammen 27 saler, men Oslos største kino heter Odeon og ligger på Storo.

Finn oversikt over ulike kinoer i Oslo og Akershus

Kino Oslo – Finn oversikt over ulike kinoer i Oslo og Akershus

Kino, kinofilmer og kinematografer i Oslo og Akershus ; Vika Kino. Vika • Maks 400 personer ; Gimle kino (Oslo Kino). Bygdøy Allé 39, 0262 Oslo ; Oslo Kino.

Kino Oslo. På denne siden finner du en oversikt over ulike kinoer i Oslo! Lyst til å se en god film? Finn din kino med variert program her!

Saga kino (Oslo Kino) – Aktiv i Oslo

Saga kino (Oslo Kino)

Bursdagskino, skolekino og babykino ved Nationaltheatret. Saga kino – familiens hus. Saga ble åpnet i 1934 og er Oslos barne- og familiekino nr.

Saga kino eies av Oslo Kino AS og ligger ved Nationaltheatret i Oslo. Saga kino har et allsidig tilbud til hele familien.

Kinoprogram – ODEON Kino

Kinoprogrammet i Oslo. Fullstendig program for kommende helg t.o.m. … Velg by/kino. Oslo. Velg dag. 22/2 – i dag. Velg kino. Velg film. Alle filmer.

ODEON Oslo – ODEON Kino

… kinosenter og landets eneste IMAX – ODEON Oslo! Her finner du kinopplevelser for enhver! Enten du vil nyte en visuell storfilm i IMAX, overraske barna …

Barnekino – Anmeldelse for Saga Kino, Oslo, Norge – Tripadvisor

Denne kinoen velger om du har med barn på kino. Det betyr at vi andre bør styre unna. Det er blitt ekstremt dyrt å gå på kino etter at Egmont overtok OK.

Saga Kino: Barnekino – Se 26 reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Oslo, Norge på Tripadvisor.

Keywords: kino barn oslo