Jon eikemo barn

Jon Eikemo – Norsk biografisk leksikon

Jon Eikemo – Norsk biografisk leksikon

Jon Eikemo (født på Breistein 30. november 1939) er en norsk skuespiller. Han debuterte på scenen i 1961, og hans filmdebut var i 1968 med filmen De …

Jon Eikemo er en av de mest markante skuespillerne etter 1960. Han er en allsidig karakterkunstner som har gitt liv til så vel klassiske roller som folkelige kabaretskikkelser, men har kanskje nådd sitt største publikum med opplesninger av Jakob Sandes dikt, ikke minst fremføringen av “Etter ein rangel”. Denne artikkelen er fra bokverket Norsk biografisk leksikon, utgitt 1999–2005 Innholdet i artikkelen er ikke oppdatert siden 2005.

Jon Eikemo – Wikipedia

Jon Eikemo – Wikipedia

5. nov. 2004 — De to ble først skilt i 1998. For tre år fant Jon Eikemo og Helen (37) tilbake til hverandre, men nå er det altså over igjen. Han var 45 og hun …

Eikemo skilles – for andre gang – Nettavisen

Eikemo skilles – for andre gang

11. feb. 2008 — Og eldre herrer får omtrent like friske barn som menn i tyveårene. … Jeg tror det har med gener å gjøre, sier skuespiller Jon Eikemo (68).

Jon Eikemo (64) skiller seg fra kona Helene – for andre gang.

Gammel far gir sunn baby – VG

8. aug. 2000 — (62) venter barn med Camilla Astrup (34) … Artisten Jon Eikemo (61) har døtre Anna og Marie med sin tidligere kone Helene Rasmussen (33).

Menn i alderen 50 pluss får sunnere babyer enn tenåringsfedre.

Pappa-klubben – Dagbladet

Pappa-klubben

30. nov. 2009 — I dag mandag 30. november fyller Jon Eikemo 70 år, men den aktive skuespilleren vil ikke legge jobben på hylla. Tvert imot!

Terje Rød-Larsen er langt fra alene i klubben «Fedre som begynner å trekke på åra».

Tilbake etter kreft og hjerteinfarkt – Norske Kjendiser – Klikk

27. okt. 2019 — No skulle barnet hennar få ein ny familie. … på ein fest heime med skodespelar Jon Eikemo (til v.) i Bergen. Foto: Privat.

Jeg skal ikke pensjoneres – Her og Nå – Klikk

6. des. 2014 — Jon Eikemo er en frodig skuespiller som har gledet oss med sin kunst i en årrekke. Han har vokst opp med vestlandsk mattradisjon og er ikke …

Mora til Norvald var tolv då ho vart gravid med han etter … – NRK

5. okt. 2009 — VAR DEPRIMERT: I biografien forteller skuespilleren, revyartisten og kulturformidleren Jon Eikemo åpent om depresjon, sykdom og skilsmissen.

Min livrett – Jon Eikemo – NRK TV

Jon eikemo: – Følte meg ikke komfortabel med det – SeHer

Jon eikemo: – Følte meg ikke komfortabel med det

Forfatteren ble tilbudt 125 000 kroner for å reklamere for Viagra.

Keywords: jon eikemo barn