John hammersmark barn

John er hjernen bak Dag Ottos utfordringer til rekruttene

John er hjernen bak Dag Ottos utfordringer til rekruttene – Dagsavisen

16. apr. 2022 — I programmet får han også god hjelp av kaptein John Hammersmark (49) og befal Mari Thorsen i arbeidet med å gjøre 14 kjendiser til stødige …

Den militære tungvekteren er «degradert» til kaptein når kjendisrekruttene igjen skal på skjermen. – Jeg kaller Dag Otto utelukkende oberst, forholder meg respektfullt til obersten – og det lever han godt med, gliser John Hammersmark.

«Kompani Lauritzen»: – Dette gjør de egentlig – Dagbladet

«Kompani Lauritzen»: – Dette gjør de egentlig

23. apr. 2022 — Kaptein John Hammersmark ber henne om å innta grunnstilling og gi en … Kristian kommer innpå det med barn og sier noe sånn som at «snart …

Vi har funnet ut hva befalet i «Kompani Lauritzen» gjør når de ikke er på skjermen.

«Kompani Lauritzen»: – Dette fikk du ikke se – SeHer

«Kompani Lauritzen»: – Dette fikk du ikke se

20. mar. 2021 — John Hammersmark ville forøvrig delt en pose feltrasjon med Sverre Diesen fordi han «har analytiske evner utover det man må kunne forvente.»

– Tror vi alle kjente på det, forteller deltakeren. OBS! Denne saken inneholder spoiler.

Kapteinen i Kompani Lauritzen husker godt den gangen han …

Kapteinen i Kompani Lauritzen husker godt den gangen han møtte kjederøykende greske fallskjermsoldater i Spania

John Hammersmark begynte på Befalsskole i Hæren som 19-åring. Han gikk deretter Krigsskole, Stabskole 1 og Stabsskole 2, etterfulgt av Masterstudiet på …

John Hammersmark ville forøvrig delt en pose feltrasjon med Sverre Diesen fordi han «har analytiske evner utover det man må kunne forvente.»

Bakgrunn – Hammersmark

25. jul. 2014 — Vikebøs overordnede, John Hammersmark, tilskriver det dyktighet — og flaks. … Om de hjemme, om kone og barn. Om hverdagen.

Han gikk deretter Krigsskole, Stabskole 1 og Stabsskole 2, etterfulgt av Masterstudiet på Forsvarets Høgskole og Sjefskurset på samme sted.

Trener hjernen til å takle krig – Aftenposten

Trener hjernen til å takle krig

Kansje på tide at foreldre våkner opp litt egt å begynner å se barna sine litt mer, høre barna sine litt mer og vise litt kjærlighet til barna sine. 1 måned …

De norske spesialsoldatene var de første som ble sendt til Afghanistan og er de siste som reiser hjem. Men selv vil de helst bli – lenge. For det er her de får trent på det de kan.

John Hammersmark er imponert over… – Fredriksstad Blad

29. jun. 2022 — Navn: John Hammersmark (49), Moss. … Ut med båten, finne et fint sted, bade, slappe av, vannleker for barna, krabbefiske og sol.

Lingeloftet: Å tåle å være nesten god nok – John forteller

Sommerpraten, Nyheter | – Vi orket ikke engang tanken på det reisekaoset som nå viser seg å være realitet

Navn: John Hammersmark (49), Moss

Keywords: john hammersmark barn, john hammersmark familie