Hjelpe barn

Slik kan vi hjelpe barn som sliter nå – UiT

Slik kan vi hjelpe barn som sliter nå | UiT

Tusenvis av barn trenger livreddende hjelp, medisiner og beskyttelse mot kulden umiddelbart. Din støtte redder barns liv. Hvert eneste bidrag gjør en forskjell …

– For barnas skyld, snakk med folk og vær litt mer sosiale. Det er mulig, selv innenfor

Hjelp barna som har det vanskelig hjemme! – SSS

Jeg er 17 år gammel (snart 18), og har i det siste kjent på hjertet at jeg vil hjelpe barn som er plassert i «barneværnsystemet».

Vi er i en spesiell situasjon – en situasjon som gjør hverdagen tøffere og vondere for de mest sårbare barna. Mange tilbringer mer tid hjemme – sammen med voksne som skaper en utrygg og skremmende hverdag. Barn som til vanlig har sitt fristed på skolen, i barnehagen eller på fritidsaktiviteter. Det gjør det viktigere enn noen gang å styrke innsatsen og omsorgen for de som trenger trygge voksne som bryr seg. .Bli med og styrk hjelpen i denne spesielle tiden!Sammen kan vi hjelpe de mest sårbare barna. Nå må vi stå sammen, og gjøre det vi kan for å bidra med hjelp og støtte til de barna som sliter. Mye hjemmetid kan skape flere utrygge situasjoner, og det er viktigere enn noen gang å gi hjelp og støtte til de som trenger det. Vi i Stine Sofies Stiftelse vil gjøre alt vi kan for å slippe å stenge ned mer av tilbudet vårt. Det er viktig for barna! I Stine Sofies Stiftelse har vi satt inn et ekstra gir for å hjelpe: Vi forsterker tilgangen på telefon for de som er bekymret for et barn og trenger veiledning om hva de skal gjøre.Skole- og barnehageansatte er bekymret for de sårbare barna som nå er hjemme. Derfor er våre pedagoger tilgjengelig for råd og hjelp på telefon og e-post.Sammen med Mental Helse har vi åpnet Foreldresupport 116 123 for småbarnsforeldre som kommer i krevende situasjoner. Den er nå utvidet til å gjelde alle foreldre – uansett hvor gammelt barnet ditt er. Chatten Si det med ord er for barn og unge, og har fått utvidede åpningstider. Pågangen har eksplodert. Siden vi har måttet stenge Stine Sofie Senteret, vil våre familiekontakter bidra til å betjene chatten. Vil du bidra? Vipps en gave til 02349. Tusen takk!

Vanskelige følelser – slik kan du hjelpe barnet – Bufdir

Vanskelige følelser – slik kan du hjelpe barnet | Bufdir

Raserianfall, sjalusiutbrudd, sinne eller «trass». Det er ikke alltid like lett å følge barnet inn i de vanskelige følelsene.

Redd Barna – Vi redder barn

Redd Barna kjemper for barns rettigheter, og for at alle barn skal leve et verdig liv – uansett hvem de er og hvor de bor. Vi brenner for en verden der alle barn overlever, lærer og er trygge. En verden hvor hvert barn kan bli den de ønsker å være.

Slik kan du hjelpe barn med spesielle behov

La barna bli inkludert i leken, ha små grupper, og gi barnet noe å strekke seg etter.

ønsker å hjelpe barn – Ung.no

5 tips for å hjelpe barn med angst – ADHD-Veilederen

Barn med nevrobiologiske tilstander blir oftere rammet av angst. Angst og depresjon kan skape større problemer enn selve diagnosen.

Hvordan snakke med barn som har det vanskelig

Hvordan snakke med barn som har det vanskelig – Voksne for Barn

Slik får du empatiske barn – foreldre – Klikk

Psykisk helsehjelp for barn og unge – Helsenorge

Her kan du lese om hjelpetilbud som finnes for barn og unge innen psykisk helsearbeid. Kommunen din vil kunne gi mer utfyllende informasjon.

Keywords: hjelpe barn