Heisekran barn

Ledningsstyrt kran – 100 cm – stor heisekran med kontroll …

Ledningsstyrt kran – 100 cm – stor heisekran med kontroll 201139013

– Når du feller ned den blå sperren på den røde bryteren stanser kroken i den høyden du ønsker. – Anbefalt alder fra 3 år. – Passer ikke for barn under 3 år på …

Bygg sammen denne gigantiske kranen å få en ledningsstyrt kran på hele 1 meter i høyden. Byggesettet er enkelt å sette sammen og på en-to-tre har du en diger heisekran som kan styres fra kontrollsenteret. Klistre på klistermerkene

Gigantisk heisekran | Obs.no

Stor heisekran med håndkontroller og tilbehør. 350° graders rotèrbart førerhus med dør og plass til en figur*

Kraner | Fjernstyrte heisekraner til ute- og innelek – Jollyroom

Kraner | Fjernstyrte heisekraner til ute- og innelek | Jollyroom

Her finner du fjernstyrte kraner med realistiske funksjoner. Klikk videre for å finne barnets nye, radiostyrte lekekran, som kan brukes både inne og ute.

Heisekran i tre med magnet og containere – Sprell

Heisekran i tre med magnet og containere | Sprell – veldig fine leker og barneromsinteriør.

Heisekran i solid tre med tau med magnetfeste som kan sveives opp og ned. Følger med to containere. Sprell har stort utvalg av treleker.

IR-kransett – Biltema.no

Med denne kule heisekranen forvandles hjemmet til en byggeplass. Kranen passer perfekt for den lille bygningsarbeideren som liker å konstruere og fikse.   Styres med fjernkontroll Heisekranen styres via IR med fjernkontroll, og den kan roteres 360 grader. Bøtten kan føres frem og tilbake på kranbommen, og den kan også løftes og senkes. Perfekt når du vil løfte plaststeinene som medfølger, eller andre ting på byggeplassen. Realistiske lydeffekter På håndkontrollen er det også en lydfunksjon med realistiske lydeffekter som høres ut som en ekte heisekran, noe som gjør opplevelsen enda bedre.  For bruk innendørs.  ADVARSEL! Inneholder smådeler. Risiko for kvelning. Ikke egnet for barn under 3 år.

Mega Crane heisekran, multiple | Barnashus.no

Tooko Radiostyrt Heisekran – Finn.no

Heisekran i tre, multiple | Barnashus.no

MULA Heisekran med klosser, flerfarget/bøk – IKEA

Tooko Radiostyrt Heisekran | FINN torget

Radiostyrt heisekran med tilbehør og lydeffekter fra Tooko serien til SilverLit som passer for de aller yngste. Kranen styres opp og ned samt rotere rundt 360 grader. Lydeffektene aktiveres via egne knapper på fjernkontrollen. Eneste som behøves utenom er 3stk. AA-batterier til heisekranen og 3stk. AAA-batterier til fjernkontrollen. Passer for barn fra 4 år. Spesifikasjoner:Høyde 68 cmBredde: 58 cmLydeffekterRekkevidde: cirka 10 meterBatterikrav:Heisekranen: 3 x AA batterier (medfølger ikke)Fjernkontroll: 3 x AAA batterier (medfølger ikke)

MULA Heisekran med klosser, flerfarget/bøk – IKEA

MULA Heisekran med klosser, flerfarget/bøk MULA-serien er laget for at barnet ditt skal kunne lære og oppdage. Hver del er grundig testet, så barnet kan kaste, dunke og tygge på lekene – de tåler det. Fordi lek er læring for livet. Den solide konstruksjonen tåler tøffe sjåfører og mange turer.

Keywords: heisekran barn