Få gnisten tilbake i forholdet

En rekke e-butikker tildeler gradvis alle slags forsendelsesmetoder. En favoritt blant mange for tiden er å få den levert til en pakkebutikk, hvor du enkelt kan hente de bestilte produktene til et tidspunkt du ønsker. Frakttypen er ekstremt grei, og til og med den mest prisbevisste typen levering.

På den annen side kan du velge å få produktene sendt hjem til der du bor eller til jobben. Leveringstypen viser seg vanligvis å være litt dyrere, men også veldig praktisk. Den mest prisbevisste leveringsmåten er imidlertid å hente bestillingen selv, noe som krever at du er i nærheten av nettselskapets lager.

Antallet leveringsdager er ekstremt avgjørende forutsatt at vi trenger dine nye varer nå og her, og av den grunn er det helt lurt å sjekke estimert leveringstid for det respektive produktet.

De fleste nettbutikker tilbyr levering neste virkedag på flere varenumre, men vær oppmerksom på at dette er beregnet ut fra at bestillingen gjennomføres tidligere enn et eksakt tidspunkt, med mål om å garantere at de kan få produktene sendes før pakkeansatte drar hjem.

Inntil flere nettselskaper tilbyr portofri levering, men ofte er premisset at du kjøper for en fast sum. I tillegg bør du foretrekke det rimeligste fraktalternativet, som – uansett om du er i nærheten av Roskilde, Kalundborg eller Lystrup – er å få budet til å levere varene dine til et hentepunkt.

Leveringstiden kan vise seg å være ultraviktig

Det går nå stort sett smertefritt for vanlige folk å vurdere prisnivået på ulike internettsteder og som følge av dette har flere nettbutikker blitt presset til å tvinge salgsprisene på spesielt deres beste i test-produkter – for jenter og gutter, og også for voksne – helt i bunnen, og til og med noen ganger tilby gratis frakt.

Det kan imidlertid fortsatt være lukrativt å sammenligne opptil flere nettbutikker etter rabatt før du handler, så du er sikker på å få den billigste prisen.

Uansett hva, bør du være klar over at dersom en nettbutikk markedsfører et produkt til en salgspris som anses som utopisk lav, så er dette ofte en karakteristikk som viser et uredelig nettselskap. Kjøp med standard betalingskort er imidlertid en del av en lov som hjelper deg mot svindel med nettbutikker.

Før folk handler i en e-butikk, må du tross alt se på e-butikkens vilkår og betingelser, men det er ofte ikke særlig morsomt.

Et annet alternativ kan være å sjekke om e-forhandleren er godkjent av e-merket, fordi dette skal være en indikasjon på at e-butikken forstår gjeldende dansk lovgivning, og at nettbutikken overvåkes jevnlig av fagfolk som er innenfor lovverket. Dette gir deg muligheten til å bli hjulpet dersom du blir utsatt for utfordringer i forbindelse med ditt kjøp.

Det er smart at du utforsker nettbutikkens anmeldelser

Trustpilot innebærer flere uavhengige sjanser til å sette deg inn i ganske mange andre forbrukeres refleksjoner og det foreslås herved at du gransker nettbutikken. butikkens vurderinger før du bestiller.

Facebook fører også til relativt gode sjanser til å få et inntrykk av internettselskapets troverdighet. I tillegg kan bedrifter til og med sees på nett hvor det er mulig å kritisere bedriftens tjeneste, som også bør brukes til å bedømme hvor fornøyde kundene er.

Informasjon om produkter og e-bedrifter støttes nå og da, men vi forbeholder oss retten til justeringer etter at vi sist oppdaterte de viste dataene.