Elkjøp Solsiden – Din destinasjon for telefoner og mer!

Elkjøp Solsiden er den ultimate destinasjonen for alle dine telefon- og teknologibehov. Enten du er på utkikk etter den nyeste smarttelefonen, datamaskiner, TV-er eller annen elektronikk, kan du være sikker på at Elkjøp Solsiden har det du trenger. Med deres brede utvalg av produkter og fokus på kvalitet og kundeservice, er det ingen tvil om at Elkjøp Solsiden er et av de beste stedene å handle elektronikk i Trondheim.

Enkel og rask shopping

Elkjøp Solsiden tilbyr en enkel og rask shoppingopplevelse. Med deres moderne og oversiktlige butikkdesign kan du enkelt navigere gjennom de ulike avdelingene og finne det du leter etter. Enten du handler på nett eller besøker butikken personlig, kan du være sikker på at du vil finne et bredt utvalg av telefoner og annen elektronikk til konkurransedyktige priser.

Bredt utvalg av telefoner

Elkjøp Solsiden er spesielt kjent for sitt brede utvalg av telefoner. Enten du foretrekker iPhone, Samsung, Huawei eller andre merker, har Elkjøp Solsiden det du trenger. Deres kunnskapsrike ansatte er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg med å finne den perfekte telefonen som passer til dine behov og budsjettkrav. Med deres konkurransedyktige priser og tilbud er det enkelt å finne den perfekte telefonen uten å tømme lommeboken.

Om Elkjøp Express Solsiden

Elkjøp Express Solsiden er en del av Elkjøp-familien og tilbyr et lignende utvalg av produkter som hovedbutikken. Den ligger sentralt plassert i Solsiden kjøpesenter, noe som gjør det enkelt og praktisk å handle elektronikk samtidig som du tar en tur til shoppingområdet i Trondheim. Elkjøp Express Solsiden tilbyr også rask og enkel service og er kjent for sin effektive håndtering av reparasjoner og garantier.

Kontaktinformasjon

  • Elkjøp Solsiden – Telefon: 21002121
  • Adresse: Solsiden kjøpesenter, Beddingen 16, 7014 Trondheim

Elkjøp Solsiden er din destinasjon for telefoner og mye mer! Ta en tur til butikken eller handle enkelt på nett for å finne de nyeste produktene innen telefoner og elektrovarer. Med deres brede utvalg, konkurransedyktige priser og fokus på kundeservice, er Elkjøp Solsiden det beste stedet å besøke når du trenger nytt elektronisk utstyr!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Elkjøp Solsiden?

Elkjøp Solsiden er en Elkjøp-butikk beliggende på Solsiden kjøpesenter i Trondheim.

Hva er forskjellen mellom Elkjøp Solsiden og Elkjøp Phonehouse Solsiden?

Elkjøp Solsiden og Elkjøp Phonehouse Solsiden er to separate butikker på Solsiden kjøpesenter, men begge tilhører Elkjøp-kjeden.

Hva er telefonnummeret til Elkjøp Solsiden?

Telefonnummeret til Elkjøp Solsiden er 21002121.

Hvordan skiller Elkjøp Express Solsiden seg fra Elkjøp Solsiden?

Elkjøp Express Solsiden er en mindre butikk med et begrenset utvalg av produkter, mens Elkjøp Solsiden har et bredere utvalg og større butikklokaler.

Hvilke produkter kan man kjøpe på Elkjøp Solsiden?

På Elkjøp Solsiden kan man kjøpe alt fra datamaskiner og mobiltelefoner til hvitevarer og underholdningselektronikk.

Hva er de åpningstidene for Elkjøp Solsiden?

Elkjøp Solsiden har vanligvis åpent mandag til fredag fra 10:00 til 20:00, lørdag fra 10:00 til 18:00, og søndag fra 12:00 til 18:00.

Har Elkjøp Solsiden tilbud eller kampanjer?

Ja, Elkjøp Solsiden har jevnlig tilbud og kampanjer på ulike produkter. Det kan være lurt å følge med på deres nettside eller besøke butikken for å få informasjon om gjeldende tilbud.

Tilbyr Elkjøp Solsiden reparasjonstjenester?

Ja, Elkjøp Solsiden tilbyr reparasjonstjenester for en rekke produkter, inkludert mobiltelefoner, datamaskiner og hvitevarer.

Har Elkjøp Solsiden en nettbutikk?

Ja, Elkjøp Solsiden har en nettbutikk hvor man kan kjøpe produkter og få dem levert til hjemmet.

Er det parkeringsmuligheter ved Elkjøp Solsiden?

Ja, Solsiden kjøpesenter har egne parkeringsmuligheter for kunder, hvor man kan parkere mot betaling.

Artiklen Elkjøp Solsiden – Din destinasjon for telefoner og mer! har i gennemsnit fået 4.8 stjerner baseret på 44 anmeldelser