Elektrisk bil barn biltema

Elektrisk lekebil – Biltema.no

En bil for en liten fartsfrik. Har barnet ditt alltid vært glad i biler? Da vil en elektrisk lekebil, eller et kjøretøy med pedaler, være den beste gaven.

Elektrisk lekebil

Kjøretøy for barn som elsker fart og moro – Biltema

Elbiler for barn – masse lek og moro – Biltema.no

Full fart fremover! Alle barn som er interessert i biler, kommer til å elske lekebiler. Se vårt utvalg av biler for barn her.

Elektrisk lekebil – Biltema.no

Elektrisk lekebil

Elektrisk minidumper – Biltema.no

Elektrisk minidumper

Elektrisk Vespa Primavera – Biltema.no

Denne kule elektriske vespaen gir garantert mange timer med kjøreglede for familiens yngste fører. Den drives enkelt fremover ved hjelp av gasspedal, og den stopper når pedalen slippes. Når den må lades, gjøres det enkelt med ladeadapteren som medfølger.  Med støttehjul Vespaen har støttehjul. Det gjør at kjøringen blir stabil selv for barn som ikke har god balanse ennå.  Naturtro lydeffekter Det er to knapper med lydeffekter på styret. Det gjør at barnet både kan tute og få det til å høres ut som om det gir gass.  Belysning og oppbevaring Den elektriske mopeden har frontlykt på styret. Lykten tennes automatisk når vespaens startknapp står i posisjon ON og gasspedalen trykkes ned. Under setet er det også et lite oppbevaringsrom. Viktig å tenke på: Vespaen har et innebygd sikkerhetssystem som gjør at sikringen kan løse ut hvis det for eksempel er for mye vekt på den, hvis man kjører på en hindring og fortsetter å gi gass uten at man kjører fremover, eller hvis man holder mot den fra bak for å stoppe den mens den kjører. Da må sikringen byttes (sikring 24-313  passer til denne vespaen). Batteriet må lades i 18 timer før vespaen brukes for første gang. Vespaen er et elektrisk kjøretøy. Elektriske komponenter må ikke utsettes for fuktighet. Kjør derfor aldri vespaen utendørs i fuktig vær, og ikke la den stå utendørs over natten. Selv om vespaen ikke skal brukes på en stund, må batteriet fullades minst hver tredje måned. Vespaen må ikke vaskes med vann. Tørk av den med en lett fuktet klut. Kan brukes både ute og inne. 

Elektrisk firehjuling, Mini – Biltema.no

Denne kule elektriske firehjulingen gir garantert mange timer med kjøreglede for familiens yngste fører. Den drives enkelt fremover ved hjelp av gasspedal, og den styres med ratt. Når den må lades, gjøres det enkelt med ladeadapteren som medfølger.  Kan kjøre fremover og bakover Med ett trykk på girknappen kan firehjulingen til og med rygge. Det gjør kjøringen enda morsommere. Naturtro lydeffekter På rattet er det to knapper med lydeffekter. Det gjør at barnet både kan tute og få det til å høres ut som om det gir gass.  Viktig å tenke på: Batteriet må lades i minst seks timer før firehjulingen brukes for første gang. Hvis firehjulingen kjøres på glatt underlag, vil hjulene spinne. Firehjulingen fungerer som vanlig igjen når du flytter den til mer egnet underlag. Firehjulingen er et elektrisk kjøretøy. Elektriske komponenter må ikke utsettes for fuktighet. Kjør derfor aldri firehjulingen utendørs i fuktig vær, og ikke la den stå utendørs over natten. Selv om firehjulingen ikke skal brukes på en stund, må batteriet fullades minst annenhver måned. Firehjulingen må aldri vaskes med vann. Tørk av den med en lett fuktet klut. Kan brukes både ute og inne.

Elektrisk bil for barn. Hummer. – FINN.no

Elektrisk bil for barn. Hummer. | FINN torget

Fint bil for barn. Bilen fungerer som det skal men batteri og batterilader mangler, kan kjøpes fra Biltema/Jula, 300-400 kr. Passer for barn 2-5 år

Elektrisk bil | NO BRAND EMV ATV – Jula

Elektrisk bil | NO BRAND EMV ATV

Strømdrevet firehjuling med doble motorer, bakhjulsdrift og USB-tilkobling for musikkavspilling.

Elbiler & Elkjøretøyer | Biler, sykler, traktorer & ATV for barn

Elbiler & Elkjøretøyer | Biler, sykler, traktorer & ATV for barn | Jollyroom

Hos oss finner du en rekke knalltøffe elbiler og andre elkjøretøyer for barn som er glad i litt fart og spenning. Klikk deg inn og finn noe til akkurat ditt barn!

Keywords: elektrisk bil barn biltema