Barn som dreper

Når barn dreper barn – Klinikk for krisepsykologi

Når barn dreper barn – Klinikk for krisepsykologi

Når et barn dreper et annet barn skaper det sterke reaksjoner og mye medieomtale. Vi har laget noen råd til foreldre om hvordan de kan snakke med sine barn.

(2013) Hva sier vi til barn etter drapet på Stord? Når et barn dreper et annet barn skaper det sterke reaksjoner og mye medieomtale. Vi har laget noen råd til foreldre om hvordan de kan snakke med sine barn. Innspill til foreldre Selv om de grusomme nyhetene nå er publisert i alle kanaler og på…

Drap: Dette kjennetegner barn som dreper – KK

Drap: Dette kjennetegner barn som dreper

22. feb. 2017 — I hovedsak er dette barn som har vært utagerende og har dårlig impulskontroll. Noen ganger også psykologiske problemer, sier eksperten.

– I hovedsak er dette barn som har vært utagerende og har dårlig impulskontroll. Noen ganger også psykologiske problemer, sier eksperten.

Barn dreper så sjelden at det ikke finnes statistikk på det i Norge

7. des. 2016 — Barn som dreper klarer ofte ikke å håndtere aggresjon, sier voldsforskere. … Og enda sjeldnere at barn på 15 år og yngre begår drap.

Barna som fikk skylda for venninnens død – Dokumentar – NRK

18. nov. 2021 — Det var også to mindreårige barn ved stedet», skriver de i politirapporten. … Da svarer sønnen: «6-åringen sa han skulle drepe Silje».

Drapsforsker: – Barn som dreper har ett fellestrekk – TV2

drapene som rystet norge: Drapsforsker: – Barn som dreper har ett fellestrekk

4. aug. 2018 — De fire siste årene er fire barn blitt dømt for drap i Norge. Nå rystes Norge av to nye drapssaker hvor begge de siktede kun er 17 år.

De fire siste årene er fire barn blitt dømt for drap i Norge. Nå rystes Norge av to nye drapssaker hvor begge de siktede kun er 17 år.

Drapsforskere: Dette har barn som dreper til felles – TV2

Drapsforskere: Dette har barn som dreper til felles

12. mai 2019 — De siste fem årene har syv personer blitt drept av barn i Norge. Forskerne mener mangel på impulskontroll og empati er blant trekkene barn …

De siste fem årene har syv personer blitt drept av barn i Norge. Forskerne mener mangel på impulskontroll og empati er blant trekkene barn som dreper, har til felles.

Kriminolog: – Barn som dreper, er ikke monstre – ABC Nyheter

Kriminolog: – Barn som dreper, er ikke monstre | ABC Nyheter

3. aug. 2017 — De siste tre årene har fire drap begått av personer under 18 år funnet sted på Sørlandet. Kriminolog Vibeke Ottesen synes det er uheldig at …

De siste tre årene har fire drap begått av personer under 18 år funnet sted på Sørlandet. Kriminolog Vibeke Ottesen synes det er uheldig at mediene skaper et bilde av at det er snakk om en «drapsbølge av unge mordere».

Forskere: – Det er svært sjelden at barn dreper barn – Nettavisen

Forskere: – Det er svært sjelden at barn dreper barn

7. des. 2016 — Det skjer så sjeldent at barn dreper at det ikke finnes statistikk over slike saker i Norge. Når det først skjer, er det som oftest i …

Det skjer så sjeldent at barn dreper at det ikke finnes statistikk over slike saker i Norge. Når det først skjer, er det som oftest i gjengsituasjoner og som følge av dårlig aggresjonskontroll.

Hva skjer dersom et barn under 15 år begår et alvorlig …

SVAR: HeiDen strafferettslige lavalderen i Norge er 15 år. Det betyr at barn under 15 år ikke kan straffes med bøter eller fengsel selv om de begår et …

Keywords: barn som dreper