Ada sofie austegard barn

Ada Sofie Austegard – Wikipedia

Ada Sofie Austegard – Wikipedia

19. nov. 2021 — Ada Sofie Austegård tvang seg selv til å holde seg oppreist og være en god mor for de andre barna sine da datteren ble drept.

Jeg tenker ofte på hva Stine hadde gjort i dag – Klikk

Stine Sofies Stiftelse og grunnlegger Ada Sofie Austegard får prisen for 20 års innsats for å hjelpe barn og familier som opplever vold og overgrep.

Stine Sofies Stiftelse og Ada Sofie Austegard får Redd Barnas …

Stine Sofies Stiftelse og Ada Sofie Austegard får Redd Barnas Barnerettighetspris 2020 – Redd Barna

13. okt. 2020 — For tjue år siden stilte Ada Sofie Austegard seg det spørsmålet, etter at datteren Stine Sofie Sørstrønen (8) ble voldtatt og drept i …

Stine Sofies Stiftelse og grunnlegger Ada Sofie Austegard får prisen for 20 års innsats for å hjelpe barn og familier som opplever vold og overgrep.

Baneheia-saken – Jeg tror jeg hadde vært bestemor nå – KK

Baneheia-saken – Jeg tror jeg hadde vært bestemor nå

8. des. 2022 — … Ada Sofie Austegard. Generalsekretæren hos Stine Sofies Stiftelse, som blant annet jobber med å hjelpe volds- og overgrepsutsatte barn, …

Det er tjue år siden barnedrapene i Baneheia. Og det er tjue år siden mamma Ada Sofie Austegard viste hva en mor i sorg var i stand til å utrette.

Her blir hun overrasket med rekordbeløp: – Det betyr alt – NRK

Barnehagelærerstudentene: Vi lærer for lite om vold og overgrep mot barn! Etter mer enn to uker på vannet ankom Ada Sofie Austegard og 30 roere Oslo mandag …

Barnehagelærerstudentene må lære mer – Stine Sofies Stiftelse

Barnehagelærerstudentene må lære mer – SSS

På dagen 19 år etter Baneheiadrapene starter Ada Sofie Austegard og 30 andre på roturen fra Grimstad til hovedstaden. Nå har de fått REMA 1000 med på tokt for …

Etter mer enn to uker på vannet, ble målgangen i Oslo markert med å overrekke resultatene fra en helt ny undersøkelse – til forskning- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V).

Ada Sofie ror for de voldsutsatte barna – Stine Sofies Stiftelse

Ada Sofie ror for de voldsutsatte barna – SSS

25. jun. 2020 — Like lenge har Ada Sofie Austegard – moren til Stine Sofie – kjempet for voldsutsatte barns rettigheter gjennom stiftelsen hun samme år …

Ada Sofie har gått over Grønlandsisen, syklet fra Lindesnes til Nordkapp og gått fra Trondheim til Oslo – alt for å sette fokus på en barndom uten vold og overgrep – nå skal hun ro fra Grimstad til Oslo.

Ada Sofie Austegard: – Glad for at jeg aldri ga opp! | Tara.no

23. mai 2019 — Ada Sofie Austegard i Stine Sofies Stiftelse har fått med seg en rekke roere som nå er … Jeg ville nok ha jobbet med barn og unge uansett.

Det er i år 20 år siden Ada Sofie Austegard startet Stine Sofies Stiftelse etter Baneheia-drapene. Vi har snakket med Årets modigste kvinne fra 2016.

Nyheter, Ada Sofie Austegard | – Jeg ville nok ha jobbet med …

Nyheter, Ada Sofie Austegard | – Jeg ville nok ha jobbet med barn og unge uansett

19. mai var det 19 år siden de grufulle barnedrapene i Baneheia i Kristiansand. Ada Sofie Austegard i Stine Sofies Stiftelse har fått med seg en rekke roere som nå er på vei til Oslo for å sette søkelyset på en god barndom.

Keywords: ada sofie austegard barn